Μέσα ή έξω #1

by - Αυγούστου 12, 2014



Εδώ και καιρό, σκεφτόμουν να κάνω ένα ποστ, σχετικό με διάφορα καλλυντικά που έχω χρησιμοποιήσει τον τελευταίο καιρό,  λέγοντάς σας αν μου άρεσαν ή όχι.
Ο λόγος που ''κολλούσα'', ήταν πως δεν ήθελα να διαφημίσω κανένα από αυτά τα προϊόντα, απλά ήθελα να πω την άποψή μου, σαν καταναλώτρια.
Έτσι λοιπόν, αρχίζω, ξεκαθαρίζοντας πως τίποτα δεν μου έχει δοθεί από κάποια εταιρεία για να το προωθήσω και πως ότι σας πω θα είναι η προσωπική μου άποψη πάνω στο προϊόν, και πως πολύ θα ήθελα να ακούσω και την δικιά σας, αν τυχών έχουμε δοκιμάσει το ίδιο.
Η στήλη θα λέγετε ''Μέσα ή έξω'', μιας και στο τέλος κάθε αξιολόγησης, θα αποφασίζω αν θα ξαναπάρω κάποιο από αυτά ή όχι!


ΣΩΜΑ



Αφρόλουτρα "Les Petit Marseillais", το ένα με βούτυρο Καριτέ και ακακία από την Τυνησία
και το άλλο με μέλι από την Πελοπόννησο.


Γενικά, έχω μια αγάπη προς τα γαλλικά προϊόντα, και η συγκεκριμένη σειρά μου αρέσει αρκετά. Και τα δύο με ευχάριστό άρωμα και πλούσιο αφρό, χωρίς να αφήνουν αυτήν την αίσθηση της γλίτσας, αν τυχών βάλεις πολύ, μετά το ξέβγαλμα. Πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής.
ΜΕΣΑ.


Αφρόλουτρο ''Apivita'' με σύκο και αλόη.


Μου αρέσουν κάποια προϊόντα της Apivita (όπως οι μάσκες για το πρόσωπο), και επίσης μου αρέσει που είναι ελληνική και κάνει διεθνή καριέρα!
Το συγκεκριμένο αφρόλουτρο, ενώ στην αρχή, σου δίνει την αίσθηση της φρεσκάδας, στο τέλος στην πέρνει πίσω, αφήνοντάς σου την αίσθηση του φαρμάκου... Μάλλον είμαι πιο πολύ κορίτσι της βανίλιας, γι'αυτό..
ΕΞΩ.

Κρέμα σώματος ''Le Petit Marseillais'' με βούτυρο καριτέ, για πολύ ξηρές επιδερμίδες.


Όντας μεγάλη οπαδός της κρέμας σώματος μετά το μπάνιο, την συγκεκριμένη την βρήκα αρκετά καλή, με ωραίο άρωμα και σχετικά καλή ενυδάτωση. Δεν θα την πρότεινα για καλοκαίρι, μιας και με την ζέστη, αφήνει λίγη λιπαρότητα στο δέρμα. Θα την ξανάπερνα όμως, γιατί όχι!
ΜΕΣΑ.

 Κρέμα σώματος "My Little Beauty",με βούτυρο καριτέ.

Μιας και το δέρμα μου είναι ξηρό, οι περισσότερες κρέμες σώματος που αγοράζω, περιέχουν βούτυρο καριτέ, μιας και είναι σούπερ ενυδατικό!!Η κρέμα αυτή, είναι υπέροχη. Έχει μυρωδιά βανίλιας και μια βελούδινη υφή που αγκαλιάζει το δέρμα αφήνοντάς το απαλό για πολύ ώρα.
Σίγουρα από τις καλύτερες  που έχω δοκιμάσει!
Δυστυχώς η  συγκεκριμένη μάρκα δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
ΜΕΣΑ. 

Λάδι σώματος και μαλλιών "Tiki Tahiti", με άρωμα Μονόι.


Το συγκεκριμένο λάδι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί, είτε ως ενυδατική μάσκα μαλλιών, είτε ως λάδι για το σώμα μετά το ντους. Είναι σούπερ ενυδατικό και με ευχάριστο άρωμα γαρδένιας. Στην Ταϊτή, από όπου κατάγεται είναι νούμερο ένα προϊόν!
ΜΕΣΑ.

Κρέμα χεριών ''Ahava" με ιαματικό νερό.


Έχω πάντα μια κρέμα χεριών πάνω στο κομοδίνο μου, και όποτε το θυμάμαι και μέσα στην τσάντα μου, ειδικά τον χειμώνα. Η συγκεκριμένη μου άρεσε πολύ, για την άμεση εφαρμογή της χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, και για το διακριτικό της άρωμα.
ΜΕΣΑ.

Κρέμα χεριών ''Eubos".


Σχετικά καλή, χωρίς ιδιαίτερο άρωμα, απλώνετε γρήγορα, αφήνοντας όμως την αίσθηση ενός ''φίλτρου'' πάνω στο χέρι, πράγμα που δεν μου πολυάρεσε.
ΕΞΩ.

Κρέμα χεριών ''L'Occitane on Provence", με βούτυρο καριτέ.


Πολύ αγαπημένη κρέμα, πολύ αγαπημένη μάρκα.
Απλώνετε εύκολα, ενυδατώνει φουλ. και αφήνει ένα απαλό και διακριτικό άρωμα.
Κάθε φορά που τελειώνει, την ξαναπαίρνω!
ΜΕΣΑ.

ΠΡΌΣΩΠΟ

Ενυδατική κρέμα ''Liz Earle" με λάδι αβοκάντου, εχινάτσια, βήτα καροτίνη και βιταμίνη Ε.


Άλλη μια μάρκα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μια κρέμα αρκετά καλή, που δεν αφήνει λιπαρότητα, με φυτικά συστατικά, που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.
Θα την ξανάπερνα, αν δεν αισθανόμουν το δέρμα μου να έχει ανάγκη από κάτι λίγο πιο ισχυρό!
ΕΞΩ.

Κρέμα νυχτός "Aven", κατά των πρώτων ρυτίδων.


Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ κρέμα νυχτός, δοκιμάζοντας αυτό το δείγμα, και την βρίσκω μια χαρά! Το δέρμα μου γίνετε πιο λείο, χωρίς να είναι λιπαρό και το αισθάνομαι ενυδατωμένο χωρίς να με τραβάει μετά το πρωινό πλύσιμο!
ΜΕΣΑ.

Αυτά ήταν τα προϊόντα που χρησιμοποίησα τους τελευταίους 2 μήνες.
Περιμένω την γνώμη σας σχετικά με την καινούργια μου στήλη.
Σας ενδιαφέρει? Να την συνεχίσω?

Σας φιλώ!

FACEBOOK 

INSTAGRAM


You May Also Like

9 σχόλια

  1. Συνέχισε τις όμορφες αναρτήσεις σου! Σ' ευχαριστούμε κ εμείς για τις ιδέες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου!
      Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!

      Διαγραφή
  2. Λοιπόν, πολύ καλή ιδέα! Ζήλεψα που δεν τη σκέφτηκα εγώ :). Να τη συνεχίσεις γιατί έιμαι και άσχετη με καλλυντικά και χρειάζομαι και μια αντικειμενική άποψη! Καλά reviews, που λέμε και στο χωριό μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα!! Σε ευχαριστώ πολύ Βασιλική μου!
      Θα το συνεχίσω!!

      Διαγραφή
  3. Πολυ ωραια αναρτηση Ζωη. Οπως σου ειχα πει, θα σε παρακολουθω! :) Το μονο που εχω να πω γιατι λιγα προιόντα απο αυτα που αναφερεις γνωριζω, ειναι οτι η κρεμα eubos για τα χερια μου αρεσε αρκετα. Ειχε ευχαριστο αρωμα αλλα δεν εχω μετρο συγκρισης με τα αλλα. Οποτε θα δοκιμασω! Γιούλη
    Υγ: θα περιμενω να αναφερθεις και στην αντιγηρανση! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή αρχή στη νέα σου στήλη!! Μου άρεσε πολύ και ως η πλέον άσχετη με καλλυντικά θα σε παρακολουθώ! Να σήμερα έμαθα για το βούτυρο καριτέ και τις ενυδατικές του ιδιότητες. Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!
      Σε ευχαριστώ πολύ, πολύ!!

      Διαγραφή
  5. Και εγώ Ζωή δεν τα πηγαίνω καλά με τα καλλυντικά,οπότε κάθε άποψη,κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!!Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή