Η συνταγή της εβδομάδας :Τηγανιτά φρούτα με γιαούρτι και μέλι

by - Αυγούστου 11, 2014


Για σήμερα, σας έχω μια συνταγή γρήγορη και εύκολη, μια συνταγή νόστιμη και ιδιαίτερη, μια συνταγή που μπορείτε να βρείτε και στο δεύτερο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού Mama Relax στην στήλη μου ''Οι συνταγές της Mama Petounia", μαζί με μερικά κόλπα για να τρώνε τα μικρά μας περισσότερα φρούτα!



ΥΛΙΚΑ
  • 3 ροδάκινα
  • 4 βερίκοκα
  • 30 γρ (2κ.σ.) ψιλή ζάχαρη
  • 2,5 γρ. (1/2κ.γ.) τριμμένη κανέλα
  • 200 ml στραγγιστό γιαούρτι
  • 30 ml (2κ.σ.) μέλι
 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
   
Κόβουμε τα ροδάκινα στη μέση ,αφαιρούμε τα κουκούτσια και τα κόβουμε στα τέσσερα. Ανοίγουμε τα βερίκοκα στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα και προσθέτουμε το μείγμα στα φρούτα ανακατεύοντας καλά για να πάει παντού.
Σε ζεστό αντικολλητικό τηγάνι  βάζουμε τα ροδάκινα και τα αφήνουμε 2-3 λεπτά γυρίζοντάς τα. Προσθέτουμε και τα βερίκοκα και τα ψήνουμε μέχρι να καραμελώσουν.
Αδειάζουμε το γιαούρτι σ'ένα μπολ και προσθέτουμε το μέλι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα φρούτα. 
Καλή σας απόλαυση!

Σας φιλώ

FACEBOOK 

INSTAGRAM

You May Also Like

4 σχόλια

  1. Ωραία ιδέα!! Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο φαίνεται! Το διάβασα και στο περιοδικό! Να ρωτήσω όμως, με τη φλούδα τα τηγανίζουμε τα φρούτα; Μετά βγαίνει από μόνη της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι , δεν τα ξεφλουδίζεις για να μην διαλυθούν στο τηγάνι..
    Μελώνουν και δεν σε πειράζει να τα φας με την φλούδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή