Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Η συνταγή της εβδομάδας: Μια αλλιώτικη μερέντα


Όπως σας έχω ήδη πει, το τελευταίο διάστημα προσπαθώ να απέχω από ζάχαρη, γλουτένη και γενικώς από τα πολλά ζωικά και τα λιπαρά.
Όταν λοιπόν διάβασα την συνταγή αυτή στο προφίλ της γλυκιάς φίλης Δανάης, δεν υπήρχε περίπτωση να μην την τιμήσω και φυσικά να μην την μοιραστώ μαζί σας!
Μια πάστα με κακάο, αβοκάντο και μέλι, για να γλυκάνουμε τις κρύες μέρες του Φλεβάρη!

ΥΛΙΚΑ

  • 1 αβοκάντο ώριμο
  • 1 μπανάνα ώριμη
  • 1 1/2 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 4 κουταλιές της σούπας κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μούλτι και έτοιμο!!!

Καλή σας απόλαυση!

Σας φιλώ


  






8 σχόλια:

  1. Ω θα τη δοκιμάσω... Πραγματικά είμαι πολύ περίεργη για τη γεύση που προκύπτει από αυτό το συνδυασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τη δοκιμάσω,φαίνεται πολύ νόστιμη και υγιεινή!Χωρίς μέλι άραγε τρώγεται;Καλημέρα Ζωή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου δεν το έχω επιχειρήσει χωρίς μέλι..
      Αν τυχών το κάνεις, πες μου!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ναι!!
      Μπορείς να το προσθέσεις και σε κάποιο νηστίσιμο κέικ σαν γέμιση ή σαν γαρνιτούρα!

      Διαγραφή
  4. Θα τη δοκιμάσω! Κι ελπίζω να αρέσει στον μικρό μου! Φιλιά πολλά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα περιμένω να μου πεις πως του φάνηκε!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή