Τουρίστας στην πόλη μου

by - Ιουνίου 18, 2015


Τι γίνεται όταν η παιδική σου φίλη που ζει στη Δανία, έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα με την οικογένειά της? Μεταμορφώνεσαι κι εσύ σε τουρίστας και γυρνάς την πόλη μαζί της. Tρως πολλές φορές χωριάτικη σαλάτα και σουβλάκι (με ψητά λαχανικά), ανεβαίνεις σε ανοιχτό λεωφορείο και πας για χαμάμ και φχαριστιέσαι την κάθε στιγμή σαν να είσαι κι εσύ σε διακοπές!
Την Sonia την ξέρω από το γυμνάσιο. Ζήσαμε μαζί πολύ όμορφα εφηβικά χρόνια και πάντα την έχω στο μυαλό μου σαν τον άνθρωπο που με συνδέει με την εποχή που ζούσα στο Λουξεμβούργο.
Πάντα υποστηρικτική, γλυκιά και γεμάτη θετική ενέργεια. Την ξαναείδα μετά από πολλά χρόνια, όταν την επισκέφτηκα έγκυος στον 4ο μήνα στη Δανία.
Η φιλία μας παρόλη την απόσταση κρατάει γερά και με γεμίζει με χαρά και ελπίδα για το αύριο.
Ma chére Sonia, je t’aime tres fort!





















Σας φιλώ

You May Also Like

8 σχόλια

  1. Τρελάθηκα όταν είδα την ανάρτησή σου! Χθες βρέθηκα στο Σύνταγμα και λίγο αργότερα στο Μοναστηράκι με το παιδί μου και μου είπε "Μαμά θα μπούμε μια μέρα στο τρενάκι και στο μεγάλο λεωφορείο να δούμε την πόλη;" Φυσικά του απάντησα και σκέφτηκα, να μια ωραία ανάρτηση με τίτλο "Γίνομαι τουρίστας στην πόλη μου για μια μέρα". Φοβερό δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα, χα, χα!!! Τι ωραία!! Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!
      Στο τρενάκι είχαμε μπει με την Χριστίνα πριν λίγο καιρό. Πλάκα έχει να βλέπεις την πόλη σου με άλλα μάτια. Και τα καλά της και τα άσχημά της τα βλέπεις διαφορετικά!
      Τα φιλιά μου

      Διαγραφή
  2. υπέροχα όλα Ζωή μου!Τέλεια η ανάρτηση σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα κι εγώ πολύ να γίνω τουρίστρια - έστω για μια μέρα- στην ίδια μας την πόλη! Πίστεψε με, υπάρχουν πολλά μέρη και αξιοθέατα που δεν έχω επισκεφθεί ποτέ! Υπέροχες, ταξιδιάρικες φωτογραφίες Ζωή μου! Όπως και υπέροχη και μοναδική η φιλία σας! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Μαρία μου! Βλέπεις τα πράγματα που ζεις καθημερινά με άλλο μάτι και καταλαβαίνεις γιατί αυτή η χώρα είναι πόλος έλξης τόσων τουριστών.
      Έχει φυσικά και τα κακά της, που αν δεν τα είχε θα ήταν παράδεισος!
      Φιλάκια

      Διαγραφή