Μικρές χαρές : Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

by - Νοεμβρίου 09, 2016


Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές, μερικά πράγματα που κάνω για την Χριστίνα τα κάνω εν μέρη και για μένα…


Όπως το φετινό ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης που της ετοιμάζω!
Η μικρή-μεγάλη μου χαρά δεν κρύβετε για τα 24 βιβλία που της αγόρασα για την περίσταση και που ευλαβικά περιμένουν κρυμμένα σε ένα ντουλάπι να αμπαλαριστούν και να εμφανιστούν με νουμεράκια την πρώτη του μηνός!
Από παιδί λατρεύω τα βιβλία και αυτό είναι κάτι που το έχει και η Χριστίνα. Στόχος μας να φτιάξουμε μια μεγάλη και “πλούσια” παιδική βιβλιοθήκη.
Σκέφτηκα λοιπόν για φέτος το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης που της ετοιμάζω κάθε χρόνο, να αποτελείτε μόνο από βιβλία.
Αγόρασα διάφορα, μεταξύ αυτών και πολλά χριστουγεννιάτικα.
Μεταξύ μας, είναι κάτι που σκέφτομαι να το κάνω κάποια στιγμή και σε αγαπημένους μου ανθρώπους αλλά και σε μένα, μιας και πιστεύω πως είναι ένα από το καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις σε κάποιον που αγαπάς!
Αν θέλετε να ανακαλύπτετε κι εσείς ένα βιβλίο κάθε μέρα, μείνετε συντονισμένοι μιας και από την πρώτη Δεκεμβρίου και μετά, θα μπορείτε να δείτε τα βιβλία που θα ανοίγει η Χριστίνα, στον λογαριασμό μου στο facebook και στο instagram!
Ανυπομονώ! Λέτε να της αρέσει;!

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

INSTAGRAM

You May Also Like

12 σχόλια

  1. Ωωωω....ανυπομονώ να δω τα βιβλία σας! Βιβλιοφάγοι και μεις! Και γω φετος σκέφτηκα τα περισσότερα να είναι βιβλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια!!! Από την πρώτη Δεκεμβρίου μέχρι τις 25 του μηνός, κάθε μέρα ένα βιβλίο θα αποκαλύπτεται!!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχη ιδέα Ζωή!!!Και εμείς πάντα έχουμε βιβλίο στο ημέρολογιο αντίστροφης μέτρησης, αλλά φέτος θα υπερισχύσουν οι κατασκευές,γιατί τις έχουμε αμελήσει λίγο.Όσο για τα βιβλία,συμφωνώ πως είναι το καλύτερο δώρο για όλους!!!Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω κι εγώ μια χρονιά, να έχουμε πολλές κατασκευές!! Πρέπει να οργανωθώ για του χρόνου!!

      Διαγραφή
  3. Υπεροχη ιδεα!!! Την κραταω για οταν θα μεγαλωσει λιγο περισσοτερο ο Βαγγελινος!!! Περιμενω να δω τις επιλογες σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Έλενα! Κι εγώ αποφάσισα να την κάνω φέτος που κοντεύει τα πέντε κι έτσι πιστεύω πως θα της είναι πιο ευχάριστο να ανοίγει βιβλία!

      Διαγραφή
  4. Εννοείται υπέροχη ιδέα!!!! Εμείς φέτος θα έχουμε τρία παραμύθια στο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης!!! Ανυπομονώ να δω όλες τις επιλογές σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλεια ιδέα Γιάννα μου!!! Τα λατρεύω και εγώ τα βιβλία! Περιμένω με αγωνία να δω τις επιλογές σας!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφη η ιδέα με τα βιβλία!!! Μου αρέσουν πολύ και ανυπομονώ όταν θα μεγαλώσουμε και εμείς λίγο ακόμα να την συμπεριλάβουμε σε ένα από τα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή