Μικρές χαρές : Ένα καφέ για vegan και vegetarian

by - Μαρτίου 22, 2017


Γεια σας και χαρά σας.
Κάθε φορά που βρίσκω κάτι ενδιαφέρον εκεί έξω, νιώθω την μικρή-μεγάλη χαρά να το μοιραστώ μαζί σας!
Πριν από μερικές μέρες καθώς ανέβαινα την οδό Ασκληπιού, το μάτι μου έπεσε πάνω σε μια ταμπέλα σε σχήμα τσαγερού που με “καλούσε” να δοκιμάσω τα vegan προϊόντα του μαγαζιού με το όνομα ΜΕΛΙΚΡΗΝΗ. 





Όπως ήδη ξέρετε, είμαι vegetarian εδώ και περίπου 12 χρόνια και στόχος μου είναι κάποια στιγμή να γίνω vegan. Να μην τρώω δηλαδή τίποτα ζωικό.
Όποτε σκεφτείτε την χαρά που παίρνω κάθε φορά που βρίσκω στον δρόμο μου, μαγαζιά που καλύπτουν αυτές τις διατροφικές μου επιλογές και παράλληλα είναι και καλαίσθητα!
Το συγκεκριμένο μαγαζί τα είχε και τα δυο. Αυθόρμητα πέρασα την πόρτα του και αποφάσισα να πιω μια ζεστή σοκολάτα από γαλλική κουβερτούρα Valrhona με γάλα αμυγδάλου.




Κάθισα μέσα, σε ένα από τα δυο τραπέζια μιας και ήθελα να χαζέψω λίγο το κουκλίστικο μαγαζί, σκεπτόμενη πόσο ωραία θα είναι τώρα που ανοίγει ο καιρός, να πιω μια από τις επόμενες μέρες στα έξω τραπεζάκια του έναν φρεσκοστυμμένο χυμό!
Ρίχνοντας μια ματιά στον κατάλογο βρήκα τους κλασικούς καφέδες αλλά και έναν αρωματικό από το Βιετνάμ, 4 διαφορετικές γεύσεις σοκολάτας, 5 γεύσεις πράσινου Ταϊλανδέζικου τσαγιού και 5 μαύρου, σούπα ημέρας και πίτες vegan, μπάλες ενέργειας και vegan ή ωμοφαγικά γλυκά που εναλλάσσονται. Οι πρώτες ύλες είναι βιολογικές και μπορείς εάν το επιθυμείς, να εμπλουτίσεις το ρόφημά σου και με souper foods για περισσότερη ενέργεια! Υπάρχει επίσης βιολογικό γάλα καρύδας ή αμυγδάλου, φυσικοί χυμοί βιολογικής καλλιέργειας αλλά και βιολογικό κρασί, λευκό και κόκκινο.


Last but not least. Βρήκα τις τιμές πολύ καλές (ένας διπλός cappuccino 3 ευρώ) και το πιο σημαντικό για μένα, δεν επιτρέπετε το κάπνισμα!
Σίγουρα θα ξαναπεράσω μια από τις επόμενες μέρες από το Μελικρήνη, που το όνομά του βγαίνει από το μέλι και την πηγή, για να “γλυκαθώ” και να χαλαρώσω στο κέντρο της πόλης.

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

*Μελικρήνη:Ασκληπιού 14 Αθήνα

You May Also Like

5 σχόλια

  1. Ωραία να ανακαλύπτεις όμορφα,καινούργια μέρη!!!Καλημέρα Ζωή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α!!! δεν το ξερω το μαγαζακι αυτο...για να το διορθωσω λοιπον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφο μαγαζάκι! Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας! Σίγουρα θα το επισκεφτώ! Και εμένα είναι ένα από τα προβλήματά μου να μην μπορώ να απολαύσω τον cappuccinno μου σε όλες τις καφετέριες μιας και είμαι vegan. Ευτυχώς έχει προσθέσει vegan καφέ και το everest https://www.everest.gr/kafes/vegan/ και παίρνω καφέ πρωί πριν πάω στην δουλειά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή