Love your body: Βιολογική σειρά φροντίδας σώματος Lavera

by - Ιουλίου 21, 2017


Μου αρέσει να φροντίζω το σώμα μου. Τα τελευταία όμως 5 χρόνια, μετά τη γέννηση της Χριστίνας, κατά περιόδους με άφησα χωρίς τακτική γυμναστική, αλλά και με εκπτώσεις στην διατροφή μου και έτσι άρχισα να αποκτώ κυτταρίτιδα.
Και ναι μεν αυτό δεν είναι κάτι το φοβερό, αλλά θεωρώ ότι φανερώνει έλλειψη αυτοφροντίδας , μιας και μπ να απαλλαγώ από αυτήν ή να την περιορίσω με
γυμναστική, καλή διατροφή αλλά και περιποίηση σώματος με όσο το δυνατόν αγνά, βιολογικά προϊόντα. από εταιρίες που δεν κάνουν πειράματα στα ζώα.
Μια από αυτές είναι και η LAVERA  μια εταιρία βιολογικών καλλυντικών που το όνομά της σημαίνει "η αλήθεια". Η Lavera λοιπόν παράγει πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά από 100% φυσικά, βιολογικά συστατικά χωρίς καθόλου χημικά, με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής.
Αυτό αποτελεί ένα επί πλέον κίνητρο για μένα, που προσπαθώ να μην επιβαρύνω το περιβάλλον.
.


Αποφάσισα λοιπόν να δοκιμάσω δύο προϊόντα της LAVENA που προλαμβάνουν την κυτταρίτιδα και λειαίνουν  την όψη που μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού.
1. Το πρώτο προϊόν είναι ένα πίλινγκ σώματος που κάνει απαλό μασάζ στο δέρμα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας.
Έχει ωραίο άρωμα και η βάση του είναι το πράσινο τσάι και οι κόκκοι πράσινου καφέ.

2. Το δεύτερο προϊόν είναι μια κρέμα με βάση το δεντρολίβανο και το εκχύλισμα σταφυλιού, η οποία συσφίγγει το δέρμα (μέσα σε 14 μέρες μετά από καθημερινή χρήση), ενώ τα βιολογικά έλαια που περιέχει φροντίζουν το δέρμα, ενισχύοντας την σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του, αφήνοντάς το απίστευτα απαλό!


Ξέρω πως η σωστή διατροφή και η άσκηση είναι οι δύο βασικές προϋποθέσεις για ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα. Μερικές φορές όμως, χρειάζεται και η βοήθεια της κοσμετολογίας.
Πίνοντας αρκετό νερό, κάνοντας γιόγκα και γυμναστική, αποφεύγοντας την ζάχαρη και τα λιπαρά φαγητά και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα, βοηθάω το σώμα μου αλλά και την ψυχή μου.
Τα συγκεκριμένα, τα χρησιμοποιώ καθημερινά εδώ και 10 περίπου μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα.
Θα επανέλθω ξανά, αφού ολοκληρώσω το εγχείρημα!

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

INSTAGRAM

You May Also Like

0 σχόλια