Φυσική φροντίδα: σαπούνια Calma

by - Σεπτεμβρίου 18, 2017


Πριν από μερικές μέρες, είχα τη χαρά να λάβω ένα μοσχομυριστό πακετάκι αγάπης από δύο πολύ ταλαντούχα κορίτσια τα οποία φτιάχνουν με πολύ αγάπη και φροντίδα τα αγνά και μυρωδάτα σαπούνια Calma !
Χειροποίητα σαπούνια ενυδάτωσης προσώπου και σώματος με γάλα γαϊδάρας, γάλα κατσίκας, αιθέριο έλαιο λεβάντας, με βούτυρο καριτέ αλλά και με ενεργό άνθρακα, σε πολλά σχέδια και αρώματα για όλη την οικογένεια.


Αρωματικά χώρου, πουγκιά για τις ντουλάπες αλλά και κρεμαστά αρωματικά μπάνιου, μπομπονιέρες και αναμνηστικά δωράκια, είναι μερικά από τα καλούδια της Calma.


Τα σαπούνια που δοκίμασα ήταν εξαιρετικά. Ενυδατικά, με όμορφη υφή και άρωμα. Τα αρωματικά πουγκάκια χώθηκαν στην ντουλάπα για να μοσχομυρήσουν τα ρούχα μου και το κρεμαστό το χάρισα στην Χριστίνα για να στολίσει το δωμάτιό της.
Τα κορίτσια είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν να φτιάξετε τα δικά σας μοναδικά χειροποίητα δώρα, αλλά και όμορφες μπομπονιέρες για την βάφτιση του παιδιού σας ή τον γάμο σας σε πάρα πολύ καλές τιμές! Δεν έχετε παρά να τους στείλετε ένα μήνυμα στην σελίδα τους στο Facebook.
Επίσης με κάθε αγορά 2 προϊόντων Calma αναφέροντας το όνομα Mama Petounia, θα πάρετε δώρο, ένα αρωματικό πουγκί!

*ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ*

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ!
3 τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν από ΕΝΑ υπέροχο σαπούνι για πρόσωπο και σώμα από γάλα κατσίκας.
Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Like στην σελίδα Mama Petounia

2. Like στην σελίδα Calma

3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.


Όροι διαγωνισμού:

1. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να ακολουθήσετε και τα 3 βήματα.

2. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

3. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους κατόπιν συνεννόησης με την Calma.

4. Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 23:59 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο email που έχουν δηλώσει στην φόρμα διαγωνισμού. Σε περίπτωση που κάποιος από αυτούς δεν απαντήσει εντός 5 ημερών, κληρώνετε νέος νικητής.

Καλή επιτυχία σε όλους!


Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

INSTAGRAM

You May Also Like

2 σχόλια