Essential Energy by Shiseido: Μια κρέμα με Ιαπωνική φινέτσα.

by - Μαρτίου 12, 2018


Πριν από μερικές μέρες βρέθηκα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την παρουσίαση της καινούργιας κρέμας Essential Energy της ιαπωνικής εταιρίας Shiseido
Γενικότερα έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην κουλτούρα και στην αισθητική αυτής στης χώρας, που δίνει σημασία στην λεπτομέρεια, στην ουσία και στην λιτότητα και χαίρομαι κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με κάτι το οποίο προέρχεται από εκεί! Τα προϊόντα της ιαπωνικής μάρκας Shiseido με έχουν κερδίσει χρόνια τώρα, για την αποτελεσματικότητά τους, την λιτή τους συσκευασία αλλά και το μότο τους: "Γιατί η ομορφιά βρίσκεται ήδη μέσα σου", που με εκφράζει απόλυτα.



Η συγκεκριμένη κρέμα αποτελεί την πρώτη σειρά της Shiseido, "που ενσωματώνει την νευροεπιστήμη στην περιποίηση του δέρματος, απεικονίζοντας της απίστευτες δυνατότητες αυτού του νέου τομέα στον χώρο της καλλυντικής φροντίδας".
Θυμάμαι πριν από κάποια χρόνια, κάθε φορά που έβαζα κάποια ενυδατική κρέμα, το δέρμα μου ανταποκρινόταν αμέσως. Αυτό άρχισε σιγά, σιγά με την πάροδο του χρόνου να αλλάζει.
Οι συνθήκες πλέον κάτω από τις οποίες ζω (υπερβολικό στρες, κακή διατροφή, περιβαλλοντική μόλυνση), κάνουν το δέρμα μου να χάνει την ικανότητά του να διακρίνει τις φυσικές του ανάγκες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ενεργοποίηση και αναζωογόνηση. 
Όσο περνάνε τα χρόνια, νιώθω μεγαλύτερη την ανάγκη να το φροντίσω και να το προστατεύσω από τις αρνητικές εξωτερικές επιδράσεις, μέσω της ενεργοποίησης του μηχανισμού αυτοπροστασίας του. Στην κατεύθυνση αυτή συμβάλλουν δραστικά τα ποιοτικά προϊόντα περιποίησης. 


Η σειρά Essential Energy είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες που διανύουν τη δεκαετία των '30 και υπόσχεται ενυδάτωση και μια λεία, σφριγηλή και ελαστική επιδερμίδα.
Κυκλοφορεί σε 3 τύπους: Ένα προϊόν με υφή gel, ένα με κρεμώδη υφή και ένα με αντηλιακό δείκτη προστασίας.



Ένα ακόμα στοιχείο που με κάνει να ξεχωρίζω αυτή τη σειρά και να γοητεύομαι για άλλη μια φορά από την Ιαπωνική αισθητική, είναι η συσκευασία του προϊόντος.
Κάθε μία ξεχωριστή και μοναδική, αναπαριστά το σκεύος που χρησιμοποιείται στην Ιαπωνική τελετή τσαγιού, φτιαγμένο με το ύφος της αγγειοπλαστικής Raku το οποίο είναι εκουσίως ατελές, τονίζοντας έτσι την διαφορετικότητα και την μοναδικότητα του κάθε προϊόντος και κατ' επέκταση της κάθε επιδερμίδας και της κάθε γυναίκας.
Έτσι η κρέμα μας γίνεται κομμάτι της καθημερινότητάς μας, μοναδικά φτιαγμένο για εμάς!
Εσείς φοράτε ενυδατική κρέμα; Ποια είναι η ρουτίνα περιποίησης του δέρματός σας;


Σας φιλώ.

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

INSTAGRAM

You May Also Like

0 σχόλια