Apivita: Μια πρόσκληση όλο γλύκα

by - Μαρτίου 19, 2018



Το Σάββατο που μας πέρασε είχα την χαρά να πάω μαζί με το Χριστινιό μου και με άλλα αγαπημένα πρόσωπα, στο κάλεσμα της εταιρίας Apivita για την παρουσίαση της αντηλιακής της σειράς.
Η πρόσκληση που μου είχε σταλεί πριν από μερικές μέρες, συνοδευόμενη από ένα πολύ όμορφο γλαστράκι και ένα μαρτάκι, μας καλούσε οικογενειακώς να περάσουμε ένα όμορφο πρωινό κοντά στη φύση.


Το άλσος Συγγρού, ένα από τα τελευταία φυσικά δάση της Αττικής, γεμάτο πεύκα, κουκουναριές και κυπαρίσσια, στο οποίο μεταξύ άλλων γίνονται και μαθήματα μελισσοκομίας, ανήκει στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών και ήταν ο ιδανικός τόπος για την περίσταση.
Η ελληνική εταιρία Apivita, το όνομα της οποίας προέρχεται από τις λατινικές λέξεις Apis (μέλισσα) και Vita (ζωή) και σημαίνει "η ζωή της μέλισσας", δημιουργεί από το 1979 φυσικά και ολιστικά σκευάσματα για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα με βάση τα υψηλής βιολογικής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα.
Όπως καταλαβαίνετε, η μέλισσα ήταν η πρωταγωνίστρια της εκδήλωσης!





Ένα τραπέζι γεμάτο λουλούδια και πεντανόστιμα cupcakes με ζαχαρένιες μελισσούλες, δημιουργία των The Cakers, περίμενε τους μικρούς καλεσμένους για να τους καλωσορίσει. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία παρέα με μια ομάδα παιδαγωγών και μια μελισσοκόμο, να δουν από κοντά ένα μελίσσι, να μάθουν πολλά πράγματα γύρω από την ζωή αυτού του τόσο ξεχωριστού εντόμου, να παίξουν, να γευτούν το ειδικά διαμορφωμένο μενού που είχε φτιαχτεί αποκλειστικά για εκείνα, να φυτέψουν το δικό τους λουλούδι και να φύγουν παρέα με ένα υπέροχο δώρο, το βιβλίο Μέλισσες του εκδοτικού οίκου Μικρή Σελήνη!









Η Apivita όμως είχε φροντίσει και για εμάς τους μεγάλους! Ένας όμορφος μπουφές με αφεψήματα, χυμούς και καφέ μας περίμενε για το καλωσόρισμα, καθώς και ένας ακόμα μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης των αντηλιακών προϊόντων, γεμάτος με νόστιμα φαγητά και γλυκά, εκ των οποίων και αρκετά χορτοφαγικά, που όπως καταλαβαίνεται τα τίμησα δεόντως!



Στην όμορφη και διαδραστική παρουσίαση, μάθαμε πως η αντηλιακή σειρά Apivita Suncare, παρέχει προϊόντα προσώπου και σώματος για όλη την οικογένεια, εμπνευσμένα από την Ελληνική φύση και την θάλασσα της Μεσογείου.
Για πρώτη φορά μια σειρά αντηλιακής προστασίας συνδυάζει τη χρήση μικροφυκών με το το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, δημιουργώντας μια παγκόσμια καινοτομία την 3D PRO-ALGAE, που προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, προσφέροντας ενυδάτωση και εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης.


Η σειρά Suncare περιλαμβάνει:
1. Αντηλιακή-αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με ελιά και 3D PRO-ALGAE SPF 30/SPF50
2. Αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων με κρίταμο και 3D PRO-ALGAE SPF50/SPF50 με χρώμα
3. Αντηλιακή κρέμα προσώπου εξισσορόπησης της λιπαρότητας με ελίχρυσο και 3D PRO-ALGAE SPF30/SPF30 με χρώμα.


Επίσης, αντηλιακά γαλακτώματα προσώπου και σώματος με SPF30 και SPF50, αντηλιακό λάδι σώματος με SPF30, αντηλιακό λάδι μαλλιών,


παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για βρέφη και νήπια με SPF30 και 100% φυσικά φίλτρα, καθώς και αντηλιακό γαλάκτωμα για νήπια και παιδιά SPF50/SPAF30 σε κρέμα αλλά και σε spray, το οποίο συνοδεύεται με το παιδικό βραχιόλι UV που μετράει την ακτινοβολία και σε ενημερώνει για το αν χρειάζεσαι αντηλιακό!



Την σειρά συμπληρώνει και μια δροσιστική κρέμα για μετά την έκθεση στον ήλιο.


Όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν υψηλό ποσοστό φυσικότητας, φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτων, είναι πολύ ανθεκτικά στο νερό, ενυδατικά, με υποαλλεργικές συνθέσεις και δεν περιέχουν σιλικόνη και οινόπνευμα.



Το γεγονός ότι η Apivita χρησιμοποιεί 85 έως 100% φυσικά συστατικά στα προϊόντα της, αποκλείοντας εκείνα των οποίων η χρήση έχει κατηγορηθεί για παρενέργειες στην υγεία και για επιβαρυντική δράση στο περιβάλλον,  με κάνει να τα εμπιστεύομαι για μένα και για την οικογένεια μου.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Apivita για το υπέροχο πρωινό που μας χάρισαν!


Σας φιλώ!

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

INSTAGRAM

You May Also Like

0 σχόλια